Schoonmaakbedrijf Enschede

 


Schoonmaakbedrijf Enschede nodig? KIK is de afkorting van Klant is Koning, en of u nu op zoek bent naar schoonmakers voor periodiek onderhoud, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of ontruiming, het gaat er om dat u krijgt wat u hoort te krijgen. U voelt zich prettig in uw bedrijfsruimte, gebouw of kantoor wanneer uw werkomgeving schoon en fris is. Het kan gaan om periodiek onderhoud of glazenwassen of incidenteel schoonmaakwerk zoals het reinigen van de gevel of de schoonmaak van graffiti, wij zijn ook actief in regio Enschede. Bij periodiek onderhoud proberen wij voor ieder pand een vast personeelslid te in te zetten, zodat er affiniteit ontstaat met het bedrijf. Iedereen voelt zich fijner in een nette, goed onderhouden ruimte. Voor de volgende klussen kunt u bij ons terecht:

Glazenwassers

Onze glazenwassers kunnen laag en hoog glazen wassen door middel van telescoopsystemen en hoogwerkers, altijd handig in grotere steden als Enschede. Op deze manier zijn zij breed inzetbaar. Alle glazenwassers zijn volledig gediplomeerd en kennen de verantwoordelijkheden en regels van het glazenwassen. Ook worden zij periodiek bijgeschoold om de nodige cursussen te volgen en bij te blijven van de nieuwste methodes. Glasbewassing is tenslotte en vak apart.

Reiniging van de gevel

Regelmatig worden wij ingezet voor het reinigen van gevels. Door het eerst schoonmaken van een proefstuk en de klant het verschil te laten zien, borgen we de gezamenlijke wens op de beste kwaliteit. We hebben ervaring in het reinigen van onder andere kunststof kozijnen, trespa beplating en rolluiken. Het door ons laten reinigen met milieuvriendelijke producten is zeker zo goed als opnieuw schilderen, alleen dan een stuk goedkoper! Zo zorgen we samen voor een milieuvriendelijke en nette uitstraling van Enschede en omstreken.

Periodiek onderhoud

Aan de hand van een strak werkschema kan periodiek onderhoud plaatsvinden. Door het afstemmen van tijden en frequentie kan op de juiste momenten onderhoud plaatsvinden. Door het gebruik maken van vaste werknemers ontstaat een klik met het bedrijf die een hoge mate van kwaliteit garandeert. Bij periodiek onderhoud staan de wensen van de klant voorop. Weten dat het pand altijd schoon is draagt tenslotte bij aan een prettige werksfeer. Met name op bedrijventerreinen in bijvoorbeeld of Enschede kan deze dienst ondernemingen ontzorgen.

Onderhoud van de vloer

Ontwikkeling van vloeren gaat snel. Nieuwe vloeren en nieuwe materialen vragen om aangepaste schoonmaak en onderhoudstechnieken. In de afgelopen tijd is er op dit gebied ook veel veranderd. Hierdoor veranderen de klantwensen mee. Door het constant raadplegen van vakbladen op het gebied van vloeronderhoud en het scholen van personeel, kan ingespeeld worden op trends in vloeronderhoud.

Ontruimen van een woning

Wanneer een huis nieuwe bewoners of een andere bestemming krijgt, is het ontruimen van een woning noodzakelijk. KIK assisteert bij het hele proces van ontruiming door te zorgen dat afval afgevoerd wordt en de woning compleet wordt schoongemaakt. Op deze manier kan de nieuwe bewoner met een frisse en nette woning starten.

Al meer dan 30 jaar ervaring en altijd gegarandeerd een redelijke prijs.

Schoonmaakbedrijf Enschede! Bel of mail ons! con tel 074-2429409 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.