Periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van kantoren:

In overleg met onze opdrachtgevers wordt een werkschema opgesteld. Er wordt overlegd op welke tijden en in welke frequentie het pand schoongemaakt dient te worden. De wensen van de opdrachtgever staan uiteraard voorop, wij spelen hierin een adviserende rol. Wij gaan voor de opdrachtgever op zoek naar een nette interieurverzorgster. Wij proberen op een pand een vast personeelslid te laten werken, zodat zij affiniteit met het bedrijf krijgt. Wij werken haar in en leren haar de kneepjes van het vak. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. In een schone omgeving werken is toch zeker een stuk prettiger.

stofzuigen

Een schoon bedrijf is zowel voor u als voor ons het visitekaartje.

Periodiek onderhoud van appartementencomplexen:

Werkzaamheden die veelvuldig door ons worden uitgevoerd zijn het periodiek onderhoud van appartementencomplexen. Opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en vastgoed ondernemingen behoren tot onze klantenkring.  De schoonmaak van trappenhuizen en openbare ruimtes wordt zorgvuldig uitgevoerd. Een nette entree bijvoorbeeld is een zeer belangrijke eerste indruk van een complex. Ons personeel wordt dan ook regelmatig gecontroleerd of de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

poetsen

Periodiek onderhoud van zorgcentra:

Door ons bedrijf worden hier dagelijks schoonmaakwerkzaamheden verricht. Wij besteden hieraan de uiterste zorg. Zeer belangrijk vinden wij dat zeker hier het fris en schoon uitziet. Ook de bewoners hebben wij gemerkt stellen dit zeer op prijs. Af en toe een praatje met een bewoner vinden wij geen probleem, zolang dit maar niet ten koste van de kwaliteit gaat en er goed wordt gewerkt. Het betreft hier toch een andere schoonmaak, dit heeft ook een andere aanpak nodig. Deze kunnen wij u leveren. De bewoners willen graag een woordje meespreken. Hoe de schoonmaak volgens hen moet worden uitgevoerd. Geen probleem. Ook dit kan voor ons leerzaam zijn. Een ieder heeft zijn prioriteiten. Wij proberen hier zo goed mogelijk op in te spelen.

Wilt u meer informatie ga dan naar onze contactpagina of neem direct con tel contact met ons op 074-2429409

Schoonmaakbedrijf Hengelo

Schoonmaakbedrijf Enschede